چگونه یک نام دامنه مناسب انتخاب کنیم؟ | ۸ نکته برای انتخاب دامین

بدون دیدگاه
نام دامنه مناسب

به نظر شما یک دامنه مناسبت چه ویژگی هایی باید داشته باشد و چه نکاتی را برای انتخاب یک دامنه مناسب باید رعایت کنیم ؟

اولین قدم برای طراحی و ایجاد یک وب سایت، دامنه میباشد. دامنه سایت مثل آدرس منزل شماست که افراد از طریق آن میتوانند به سراغ شما بیایند. اگر تصمیم داشته باشید که وارد فضای آنلاین شوید و یا بخواهید محصولات یا خدماتتان را به کل کشور و حتی جهان نیز ارائه کنید، مسلما مشتریان شما باید توسط یک آدرس منحصربه‌فرد به سمت کسب و کار آنلاین شما هدایت شوند.

دامنه یا دامین سایت چیست؟

در ابتدا شما با مفهوم دامنه یا دومین (domain) آشنا می شوید سپس ویژگی‌های یک دامنه مناسب را که می‌تواند باعث رشد کسب و کار شما شود بررسی می کنیم. به آدرس اینترنتی وب ‌سایت ها دامنه می‌گویند. در واقع دامنه، آدرس اینترنتی کسب و کار آنلاین شماست که پس از www  قرار می‌گیرد و نام هر دامنه منحصر‌ به مالک آن است.

فکت انتخاب نام دامنه

انتخاب نام دامنه مناسب برای وب سایت یکی از مهمترین مراحل در راه اندازی کسب و کار اینترنتی است. به خاطر اینکه نام دامنه وب سایت تان همان عنوان برندتان می باشد. و اولین چیزی که نظر مخاطب شما را جلب می کند عنوان برندتان و نام دامنه وب سایت تان است. این قضیه به قدری مهم است که در آینده می تواند کمک بسیار زیادی به برندسازی شما کند. پس باید اولین قدم را درست برداریم و نام مناسبی برای آدرس وب سایت مان انتخاب کنیم.

مطلب پیشنهادی: چرا باید یک وب سایت حرفه ای داشته باشیم؟

شما یک نام انتخاب و سپس آن را خریداری می کنید و آدرس دامنه سایت خود را به مشتریان‌تان ارائه می دهید، مشتریان شما در هر نقطه از جهان که باشند قادر به وب‌سایت شما دسترسی داشته باشند و محصولات یا خدمات شما را ببینند و خریداری کنند و به این ترتیب شما با خرید دامنه و هاست (که در مقاله بعد خرید هاست مناسب را بررسی خواهیم کرد) و راه‌اندازی وب‌سایت خود در اینترنت، کسب و کار خود را جهانی خواهید کرد.

نام دامنه سایت زینکست

در این مقاله ۸ نکته مهم که در انتخاب نام دامنه میتواند کمکتان کند را باهم بررسی کنیم. امیدواریم با توجه به این نکات بتوانید راحت تر برای انتخاب نام دامنه وب سایت خود تصمیم بگیرید. همچنین در انتهای مقاله ابزارهایی را معرفی می کنیم تا بتوانید راحت تر و سریعتر نام دامنه مورد نظر خود را پیدا کنید.

نکات مهم درمورد انتخاب نام دامین مناسب:

قبل از هر چیز بهتر است با ساختار و اجزای یک نام دامنه یا همان دامین بیشتر اشنا بشیم. دامنه یک وب سایت شامل: پروتکل، پیشوند یا ساب دامین، نام سایت، پسوند و مسیر صفحات یا فایل ها می باشد. این مشخصات ممکن است با توجه به تنوع سایت ها و همچنین میزان توجه مدیران آن ها به استانداردها متغییر باشد. یرای درک بهتر این موضوع به شکل زیر توجه کنید.

پسوند و پیشوند دامین

مثال ساختار کلی آدرس وب سایت ها (url)

همانطور که گفتیم ممکن است این ترتیب و مشخات کلی در رابطه با آدرس وبسایت ها تغییرات جزئی داشته باشد. اما ساختار کلی به همین صورت است که در مثال بالا مشاهده می کنید. در ادامه ۸ مورد از نکات مهم در رابطه با انتخاب یک نام دامنه مناسب برای سایت تان را باهم بررسی می کنیم. توصیه می کنیم در زمان انتخاب و خرید دامین تا جای ممکن این نکات را رعایت کنید!

۱- نوشتار ساده :

تایپ راحت دامنه باعث می شود آدرس وب سایت خیلی راحت در خاطر مخاطبان بماند. املای نام دامنه شما بهتر است به گونه‌ای باشد که بصورت شفاهی به راحتی قابل انتقال باشد و یا حداقل نیاز به هجی (spell) کمتری داشته باشد.

سعی کنید دامنه ای با نوشتار ساده انتخاب کنید که مثلا اگر خواستید تلفنی هم به کسی آدرس آن را بدهید سریع و با یک بار گفتن متوجه آن شود. گاهی وقت ها به دامنه هایی برخورد می کنیم که به قدری پیچیده هستند که باید دقت زیادی در تایپ کردنشون داشته باشیم. از اسامی طولانی استفاده نکنید، زیرا کسی نمی تواند این نام را به خاطر بسپارد.

برای مثال اگر زینکست نام دامنه خود را besuyezendegiyeno.ir قرار می‌داد ممکن بود که همین نام دامنه به علت اینکه تایپش کمی مشکل است، باعث شود که کاربران وبسایت خیلی کمتر از امروز باشند، اما نام دامنه zinext.ir به یاد کاربر می‌ماند و تایپ کردن این اسم هم خیلی راحت‌تر از besuyezendegieno است. نمونه ای از دامنه های ثبت شده که همواره در ذهن مخاطبین ماندگاری دارند google.com ،  apple.com و aparat.com هستند.

۲- نام دامنه باید کوتاه باشد :

سعی کنید از نام های کوتاه استفاده کنید که تعداد حروف آن کمتر از ۱۲ حرف باشد، به صورت کلی نام های بسیار بلند و طولانی قابل خواندن و به خاطرسپاری نیستند. البته این بدین معنا نیست که نام سازمان، شرکت و … خود را نادیده بگیرید، شما می‌توانید قسمتی از نام شرکت و یا مخفف آن را بعنوان نام واحد انتخاب نمائید. استفاده از حروف اختصاری در بعضی موارد مناسب نیست بخصوص اگر تعداد حروف اختصاری بیش از ۴ کاراکتر باشد، در مجموع سعی کنید نام کوتاه انتخابی‌تان مفهوم باشد.

همچنین اگر نام دامنه انتخابی شما با پسوندهای رایج مثل .com و .net و … قبلاً ثبت شده است و بخشی یا تمامی فعالیت وب‌سایت شما به کشور ایران ارتباط دارد، توصیه می‌شود دامنه کوتاه انتخابی خود را با پسوند .ir هرچه سریعتر به ثبت برسانید. در حال حاظر ثبت نامهای کوتاه با پسوند .ir نسبت به سایر پسوندها بیشتر امکان‌پذیر است و این باعث می‌شود تا آدرس وب‌سایت شما بیشتر بیاد بماند.

۳- از اعداد، کارکتر و حروف فارسی در نام دامنه استفاده نکنید :

معمولا وقتی برای نخستین بار در اینترنت به جست‌وجوی نام دامنه دل‌خواه خود هستید با سیل عظیمی از نام دامنه‌هایی که ازقبل‌ثبت‌شده اند مواجه می‌شوید و باعث میشه که نتونید یک نام دامنه آزاد و قابل ثبت برای خود پیدا کنید. در این هنگام نباید یک کارکتر مانند دش و آندرلاین (-و_) یا اعداد را در نام دامنه خود ترکیب کنید.

استفاده از خط تیره باعث دو بخشی شدن نام دامنه وب سایت تان می شود. همین باعث می شود در نوشتن نام دامنه تان اشتباهات تایپی هم رخ دهد. همینطور به خاطر سپردن آن در ذهن مخاطب هم سخت می شود. بهتر است پسوند دیگری را برای ثبت دامنه مورد نظر خود انتخاب کنید یا اینکه به دنبال نام دیگری باشید.

نمونه ای از دامنه هایی که در آن ها از کارکتر های اضافه استفاده شده است : iran-learn.com که در آن از کارکتر دش (-) استفاده شده است، server4you.com استفاده از عدد ۴ در نام دامنه، sserver.com استفاه از دو حرف ss در کنار یک دیگر

برای مثال نام وب سایت شما yourname143.com است، بعدها که افراد می‌خواهند وارد وب سایت شما شوند، ممکن است عدد ۱۴۳ را فراموش کنند و برای مثال عدد ۱۴۲ را وارد کنند و همین باعث می شود که افراد نتوانند به وب سایت شما دسترسی پیدا کنند و گمراه شوند.

به احتمال زیاد سایت هایی مانند  com.تور-ترکیه.www را دیده اید که از حروف فارسی در دامین خود استفاده کرده اند، این سایت ها اکثرا به امید اینکه با استفاده از فاکتور مهم وجود کلمه کلیدی در نام دامنه می توانند رتبه خوبی در گوگل بگیرند راه اندازی می شوند که این کار کاملا اشتباه است.

نکات مهم درمورد انتخاب نام دامین مناسب

نکات مهم در انتخاب دامین وب سایت

۴- از کلمات کلیدی و نام برندتان در نام دامنه استفاده کنید:

استفاده از کلمات‌ کلیدی می‌تواند در انتخاب دامنه مناسب به کمک شما بیاید. شما می‌توانید با استفاده از کلمات کلیدی در دامنه خود، کسب و کار خود را تعریف کنید. همچنین بکی از اصلی‌ترین مواردی که در هنگام انتخاب نام دامنه باید رعایت کنید این است که نام برند خود را به عنوان نام دامنه ثبت کنید، این کار علاوه بر این که باعث برندسازی بهتر می‌شود در جلب اطمینان مشتریان وب‌سایت شما نیز تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت.

استفاده از کلمه کلیدی در نام دامنه همیشه هم مهم نخواهد بود. اما یکی از فاکتورهای مهم در سئو است. در واقع با استفاده از کلمه کلیدی اصلی تان در نام دامنه، گوگل راحت تر می تواند حوزه کاری شما را تشخیص دهد.

فرض کنید موضوع وب‌سایت شما اخبار ورزشی است، شما می‌توانید از کلمات کلیدی استفاده کنید و موضوع وبسایت خود را در اسم دامنه خود بیان کنید، برای مثال sportnews.com. و در همین راستا اکثر وب سایت هایی که در حوزه سئو فعالیت می کنند از کلمه seo در آدرس وب سایت خود استفاده کرده اند.

امروزه با توجه به اینکه در تمامی حوزه‌ها وب‌سایتی ساخته شده است استفاده از کلمات کلیدی کار بسیار دشواری است، پس باید خلاق باشید و بدانید که چطور کلمات کلیدی را کنار هم بگذراید که قبلا از آن استفاده نشده باشد.

۵- نام دامنه مرتبط با زمینه فعالیت وب‌سایت باشد :

اگر هنوز نام برند خود را انتخاب نکرده‌اید و تصمیم دارید نخستین شعبه از کسب و کار خود را از همان ابتدا در اینترنت راه‌اندازی کنید، پس بهتر است نام دامنه وب‌سایت شما گویای خدمات و محصولات ارائه‌شده در آن وب‌سایت باشد.

به عنوان مثال دامنه های ketabnak.com ، mobile.ir ، estekhdam.com به ترتیب متعلق به شرکت ها یا برند هایی هستند که در زمینه کتاب، موبایل و استخدام فعالیت دارند، اگر نام دامنه شما مرتبط با زمینه فعالیت وب‌سایت و محصولاتی که در آن سایت ارائه می‌شود باشد، باعث می شود ربات های موتور های جستجو و بازدیدکنندگان وب سایت، خیلی راحت تر زمینه فعالیت وب سایتتان را تشخیص دهند و استفاده از این نوع دامنه ها باعث جلب اعتماد مشتری و موتور های جستجو می شود و بدون شک در موفقیت شما نقش بسزایی خواهد داشت.

۶- نام دامنه باید فقط به یک شکل نوشته شود :

یک نام دامنه خوب همیشه به یک شکل نوشته می‌شود، اسمی که انتخاب می نمایید نباید چندگانگی در درک تلفظ داشته باشد. به طور مثال سایت kloth.net  اگر این اسم را به کسی بگویید ممکن است بعد از شنیدن با اسم cloth.net  اشتباه بگیرد و وارد سایت دیگری شود و یا نام دامنه server4you.com  را اگر به صورت تلفنی برای شما تلفظ کنند ممکن است شما به اشتباه آن را به صورت serverforyou.com تایپ کنید.

دقت کنید که نام دامنه فقط به یک صورت نوشته شود. در غیر اینصورت برخی از افراد به سختی قادر به استفاده از وب‌سایت شما خواهند بود. سعی کنید از کلمات به طور کامل با املای صحیح استفاده نمایید.

۷- نام دامنه باید منحصربه فرد باشد :

از نام برند های بزرگ و مشهور در انتخاب نام دامنه استفاده نکنید و این را بپذیرید که اعتبار شما متعلق به شماست و اعتبار دیگران متعلق به دیگران، پس به هیچ عنوان از نام تجاری دیگران در انتخاب نام دامنه استفاده نکنید منحصربه‌فرد بودن نام دامنه یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های یک دامنه خوب محسوب می‌شود. شما با استفاده از انتخاب یک اسم منحصر به فرد می‌توانید خود را برای همیشه در ذهن کاربر جا بدهید، همچنین با استفاده از یک اسم خاص می‌توانید به برند شدن نزدیک شوید.

بعضی از دوستان هم هدف کپی کردن از کسی را ندارند ولی ممکن است نامی که انتخاب کرده اند که قبلا توسط شخص دیگری ثبت شده است. در این شرایط بهتر است قبل از هر اقدامی نام مورد نظر خود را در گوگل جست و جو کنید و از نبود آن اطمینان حاصل کنید.

مراحل ساخت یک وبسایت از تهیه ی دامین الی

وب سایت شما < بارگذاری محتوا < تهیه ی هاست < انتخاب دامین

به عنوان مثال دامنه‌های apple-server.com و یا aparat-film.com و استفاده از این نام‌های مشهور در نام دامنه شما ممکن است به صورت جدی به اعتبار شما لطمه وارد کند. و بعنوان مثالی دیگر  میتوان یک وبسایت فروشگاهی را در نظر بگیرید که از نام دامنه onlineshop.com استفاده می‌کند و یک وب سایت فروشگاهی دیگر از amazon.com استفاده می‌کند، اگر خوب دقت کرده باشید وب سایت آمازون خیلی بیشتر از آنلاین شاپ توی ذهن کاربران قرار گرفته است و تقریبا کاربر دید یک برند را به این وب سایت پیدا می‌کند.

۸- دامنه خود را با پسوند مناسب ثبت کنید :

خدود ۷۰ درصد از کاربران اینترنت عادت دارند نام دامنه را با پسوند های رایج و متداول مانند com. و ir. در مرورگر خود وارد کنند، پس از همان ابتدای کار سعی کنید پسوند های ir. و com. را برای وب سایتتان به ثبت برسانید. روز به روز پسوندهای متفاوت قابل استفاده در ثبت دامنه ها ارائه می شوند. پسوندهایی مثل .website یا .music که در هر زمینه ی دیگری هم که فکرش را بکنید پسوند برای ثبت دامنه موجود است.

اگر دو پسوند .ir و .com  برای شما آزاد نبود به سراغ پسوندهای دیگر مثل .org یا .co بروید. البته اگر خیلی واجب است این کار را کنید وگرنه بهتر است ز اسم دامنه دیگری استفاده کنید. به شما توصیه می‌کنیم که در ابتدا پسوند بین‌المللی دامنه خود را به ثبت برسانید و در مرحله بعدی پسوند دات آی آر (.ir) دامین خود را نیز ثبت کنید. نام دامنه ی شما باید بتواند در بازار گسترش پیدا کند پس :

اگر محصولات شما مختص فروش در ایران است از دامنه  .irاستفاده نمایید.
اگر شما محصولات و تولیدات بین المللی دارید از دامنه  .comاستفاده نمایید.

قوانین پسوند دامین ها:

پسوند های مختلف دامنه قوانین خاص خود را دارند که به هنگام ثبت دامنه توجه به قوانین آن بسیار مهم هست، برخی از پسوند ها نیاز به مدارک خاص دارند و یا نیاز به شرایط ویژه ای دارد که در زیر مهمترین آنها را بررسی میکنیم:

قوانین دامین های بین المللی نظیر com،org، net و… :

  1. حداقل طول دامین ۳ حرف و حداکثر ۶۳ حرف می باشد.
  2. نام دامنه نمی‌تواند با یک خط تیره شروع ویا خاتمه یابد.
  3. تنها استفاده از حروف و ارقام و خط تیره (-) مجاز می باشد.
  4. نام دامنه‌ها به حروف بزرگ و کوچک حساسیت ندارند و عموماً با حروف کوچک نوشته می‌شوند.
  5. همچنین لزومی ندارد نام دامنه به حروف لاتین باشد.

قوانین ثبت دامین ir:

  • حداقل طول دامین ۳ حرف و حداکثر ۶۳ حرف می باشد.
  • تنها استفاده از حروف و ارقام و نشانه (-) مجاز می باشد.
  • در صورت تمایل به ثبت نام دامین ها با مفهوم مذهبی مجوز کتبی وزارت ارشاد مورد نیاز است .
  • ثبت دامین هایی که تداعی کننده فعالیت های غیرقانونی و اعمال مغایر با قوانین به کلی ممنوع می باشد.
  • ثبت دامین با نام پسوند های عمومی مانند aero, arpa, biz, com, coop, edu, gov, info, int, mil, museum, name, net, org ,pro ممنوع می باشد.
  • ثبت دامین با نام های مرتبط با اینترنت ممنوع می باشد.
  • ثبت دامین با نامهای ایران، اسامی استانها، شهرستان ها و شهرها و کد آنها ممنوع می باشد.
  • ثبت دامین با اسامی ملی مانند نام مشاهیر، اماکن عمومی و وقایع ملی تنها با مجوز وزارت ارشاد مجاز می باشد.
  • ارائه آدرس دقیق پستی و کد پستی ۱۰ رقمی جهت ثبت دامین الزامی می باشد.

سایت ایرنیک

سامانه ایرنیک، مرکز ثبت دامنه کشوری ایران

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی دامنه های دات آی آر و همچنین دریافت شناسه ی ایرنیک و ثبت دامنه، روی عکس بالا کلیک کنید تا وارد سامانه ی nic.ir شوید.

معرفی پسوند های بیشتر استفاده شده:

در این بخش به معرفی و بررسی انواع مختلف پسوندها برای نام دامنه می پردازیم. البته که تعداد این پسوندها به همین چند مورد محدود نیست و بسیار گسترده تر است. در اینجا سعی کردیم فقط تعدادی از مرسوم ترین و پراستفاده ترین ها در ایران را معرفی و بررسی کنیم.

پسوند com. : این پسوند مخفف commercial است و از رایج‌ترین نوع پسوندهاست. دامنه com. برای تمامی اشخاص‌ حقیقی و حقوقی قابل ثبت کردن است.

پسوند co. : این پسوند بیش‌تر برای شرکت‌ها، ارگان ها، شرکتها و سایت‌های تجاری در نظر گرفته می‌شود.

پسوند info. : این پسوند مخفف information به معنی اطلاعات است، از پسوند info بیش‌تر برای سایت‌های اطلاع‌رسانی عمومی استفاده می‌شود.

پسوند net. : این پسوند مخفف network به معنی شبکه است، از پسوند net. بیش‌تر برای سایت‌هایی که در حوزه شبکه فعالیت دارند و یا خود یک شبکه اجتماعی هستند، استفاده می‌شود، اما هر کسی می‌تواند از دامنه net. استفاده کند.

پسوند org. : این پسوند مخفف organization است، بیش‌تر سازمان‌ها و ارگان‌های غیر‌دولتی از این پسوند استفاده می‌کنند، اما هر کسی می‌تواند از این دامنه استفاده کند.

پسوند ir. : این پسوند مخفف iran است، ir. و تمام زیر مجموعه‌هایش متعلق به کشور ایران است.

me : مناسب برای وبلاگ، رزومه و یا سایتهای شخصی

پسوند biz. : این پسوند مخفف business است، این پسوند استفاده تجاری دارد و بیش‌تر سایت‌هایی که در حوزه تجارت فعالیت می‌کنند از نوع پسوند استفاده می‌کنند، مانند سایت‌های تجارت ‌الکترونیک.

 

پسوند دامین

 

یکی از دغدغه های مهم در انتخاب نام دامنه ی مناسب پسوند آن است. پسوندها معمولا حروف اختصاری کلمات یا مفاهیم خاص هستند. بهتر است انتخاب پسوند با توجه به کاربری و موضوع سایت انجام بگیرد. توصیه میکنیم در صورت خرید دامین با یک پسوند خاص، سایر پسوندهای همان دامین هم خریداری شود تا از سوء استفاده های برخی افراد سودجو در آینده جلوگیری شود.

چند روش ساده برای ساخت یک نام دامین مناسب

روش اول: نام های خاص

اسامی انسان ها و شخصیت ها : نام وبسایت یا مجموعه تجاری شما می تواند اسم فرد یا ترکیبی از اشخاص باشد، مانند پوشاک هاکوپیان، خشکبار تواضع، Ferrari  وbmw  و…

اسامی اشیاء مختلف مربوط به کسب و کار : مانند دیوار، شیپور، آپارات و …

اسامی حیوانات و گیاهان : مانند سیمرغ، رخش، دارکوب، هدهد، سمند، سیب، پرتقال، لیمو و…

همچنین نامهایی مربوط به اسامی اساطیری ایران یا کشورهای دیگر مانند: کورش، داتیس و علی بابا و …

اسامی مکانهای تاریخی یا جغرافیایی : مانند دماوند، سهند، سبلان، آسیا، تخت جمشید و …

روش دوم: نام برند دو یا سه کلمه ای

نام برند یا سایت اینترنتی شما می تواند توصیف کننده محصولات یا خدمات شما باشد، که می تواند از ترکیب یک صفت و اسم، ترکیب یک قید و فعل و یا ترکیب چند اسم مختلف ساخته شود: دیجی کالا، نی نی سایت، آجیلانه و بسایری مثال دیگر.

روش سوم: اسم عام، فعل، یا صفت

استفاده از اسمهایی نظیر حکیم، طبیب، چابک، رسا، سیمین، تابناک، نمناک و…

روش چهارم: خلق یک کلمه جدید

یکی از جالب ترین روشهای ساخت نام دامین این است که کلمات جدیدی خلق کنید که معنای خاصی نداشته باشند ولی در ذهن مخاطبتان ماندگار شوند. از معروف ترین مثالهای این روش میتوان به : اسنپ، بامیلو، Google، Twitter  اشاره کرد.

روش پنجم: نام های ادغام شده

در این روش برای انتخاب نام دامنه اینترنتی می توانید دو یا چند نام یا کلمه را ادغام کرده و اسمی جدید درست کنید:

صباوود= صبا + داوود

Microsoft = microcomputer + software

Pinterest = pin + interest

خب تا اینجا با ۸ نکته بسیار مهم که در هنگام انتخاب نام دامنه باید بهش توجه شود آشنا شدید و همچنین ۵ روش  مرسوم برای ساخت نام دامنه اینترنتی یا هر کسب و کاری که مورد نظرتان است معرفی شد،

دید وسیعی برای انتخاب نام دامنه خود داشته باشید

همانطور که قبلا هم اشاره کردیم به فکر برندتان باشید. اگر قصد دارید برندسازی کنید و برندی خلق کنید که تا ابد در ذهن مخاطبان تان بماند، کمی بیشتر در مورد انتخاب دامنه وب سایت خود فکر کنید و وقت بگذارید. در مواجهه با افرادی که تصمیم به راه‌اندازی یک وب‌سایت دارند همواره شاهد این وضعیت هستیم که برای انتخاب و ثبت دامین خود بسیار عجله دارند.

شخصیت برند با دامین مناسب

یا این که به هیچ عنوان نام دامنه مورد نظر خود را با مشاوران کسب و کار و برندینگ و یا حتی نزدیک‌ترین دوستان خود مطرح نمی‌کنند تا اگر نام دامنه مناسب نباشد به فکر انتخاب یک دامنه دیگر باشند و به محض این که اولین نام دامنه آزاد را یافتند به ثبت آن اقدام می‌کنند. تمام مواردی که تا اینجا بهش اشاره کردیم رابطه مستقیم با برندی سازی شما از طریق نام دامنه وب سایت تان دارد.

باید توجه داشته باشید که انتخاب یک نشانی خوب و منحصر به فرد دامنه یکی از اصلی‌ترین ارکان موفقیت یک وب‌سایت محسوب می‌شود و اگر اشتباهی در انتخاب نام دامنه شما وجود داشته باشد، پس از ثبت دامنه دیگر امکان تغییر اسم دامنه وجود ندارد. بنابراین توصیه ما این است که زمان بسیار زیادی صرف انتخاب بهترین نام دامنه خود کنید .

آیا استفاده از نام خود برای انتخاب اسم دامنه کار درستی است؟

یک سوال مهمی که خیلی از دوستان می پرسند این است که آیا در نام دامنه خود از نام و حتی نام خانوادگی خود استفاده کنیم مشکلی پیش می آید؟

جواب این سوال کاملا واضح است. اگر کسب و کار شما برپایه برندسازی خودتان است می توانید از اسم یا نام خانوادگی خود اگر خاص باشد استفاده کنید. ولی اگر سایتی دارید که عمومی تر است بهتر است از نام دیگری برای نام دامنه وب سایت خود استفاده کنید.

پسوند دامنه روی سئو سایت تاثیر گذار است؟

به طور کلی خیر! هیچ آزمایشی روی پسوند دامین ها صورت نگرفته که به تنهایی تاثیر دامنه روی سئو را تایید کند. ولی اگر کسب و کارتان برای ایرانی هاست بهتر است از پسوند .irاستفاده کنید، که در این صورت چون دسترسی ایرانی ها به سایت شما سریع تر می شود مختصرا می تواند به بهبود سئو شما کمک کند.

جمع بندی و سخن پایانی

نام دامنه بزرگترین اعتبار یک وب سایت است، پس بهتر انتخاب کنید. عنوان کسب و کار و نام دامنه قضیه بسیار مهمی است که اکثر کسب و کارهای بزرگ برای انتخاب آن شاید چندین ماه زمان بگذارند. ولی اگر شما کسب و کار کوچک و نوپایی دارید سعی کنید وقت خود را زیاد برای این کار نگذارید. پیشنهاد می کنم در کنار کارهای دیگر خود که برای راه اندازی کسب و کارتان انجام می دهید به فکر نام دامنه مناسب برای وب سایت تان هم باشید نه اینکه تمام وقت خود را روی این کار بگذارید.

همچنین نکاتی که در این مقاله برای انتخاب نام دامنه مناسب بررسی کردیم قطعا مهم هستند و به شما توصیه می کنیم برای انتخاب نام دامنه وب سایت تان حتما از آن ها پیروی کنید. حتما دامنه خود را در شرکت های خدمات ثبت‌کننده‌های معتبر و به نام خودتان و یا شرکت ثبت کنید.

تیم زینکست مدتهاست که فعالیت خود را  در حوزه دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت آغاز کرده و در صورتی که تصمیم به راه‌اندازی یک وب سایت و خرید هاست و دامین دارید میتوانید به صورت کاملا رایگان از مشاوره ما از طریق صفحه تماس با ما استفاده کنید. منتظر خواندن نظرات و تجربیات ارزشمند شما در قسمت نظرات هستیم.

از همین امروز دامنه مورد نظر خود را ثبت و تجارت آنلاین خود را آغاز کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید